Robot-host Pepper verwelkomt 1000ste gast 

Op 31 oktober heeft Pepper de heer Tom Bos, Manager Onderwijstechnologie en Innovatie bij NCOI, als 1000ste gast mogen verwelkomen. Sinds januari 2017 is Pepper als robot-host toegevoegd aan het hospitality team van Receptel op het hoofdkantoor van USG People. Na een introductieperiode draait Pepper nu als volwaardig collega mee binnen het team. Salesmanager Petra de West legt uit: “Iedere gast die Pepper heeft ontvangen heeft na afloop de ontvangst kunnen beoordelen. Deze beoordelingen zijn voor ons van enorme toegevoegde waarde omdat wij daarmee belangrijke inzichten krijgen en Pepper nog beter kunnen maken. En daarmee de gastontvangst van Pepper naar een hoger niveau hebben kunnen tillen. De 1000ste gast verwelkomen is een mooie mijlpaal waar wij dan ook graag aandacht aan geven."

IMG_1919 1000e bezoekerDe heer Tom Bos van NCOI had de eer om de 1000ste gast van Pepper te zijn en was onder de indruk van Pepper:

“Het was een bijzonder ontvangst door Robot-host Pepper. Even wennen dat je door een robot welkom geheten wordt, maar het is een mooie en innovatieve gastbeleving die past bij de toekomst.”

De inzet van Pepper maakt het mogelijk om echt te investeren in de gastbeleving en de gasten van USG People een warm welkom te geven. “Pepper is een zelflerende robot die door interactie met bezoekers en collega’s nieuwe taken leert. Pepper is gekoppeld aan het bezoekersregistratiesysteem en kan daarom veel administratieve taken overnemen. Onze hospitality professionals hebben daardoor 15 tot 20% meer tijd om persoonlijke aandacht te geven aan gasten. Dat waarderen zij omdat het verdieping geeft aan hun werk. En onze gasten waarderen die aandacht ook, zo merken we aan hun reacties,” aldus Petra de West. Op dit moment maken wij een tour met Pepper langs relaties en organisaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de aanwezigheid van Pepper bij uw eigen organisatie ervaren? Wij komen graag met u in contact.