Robot-host Pepper als collega

Trots! In de afgelopen maanden hebben wij en het gehele Hospitality Team van USG People kennis gemaakt met onze nieuwe collega robot-host Pepper. Na de stage succesvol te hebben afgerond is Pepper nu al enkele maanden een volwaardige collega binnen het ontvangstteam van Receptel op het hoofdkantoor van USG People. Maar wat maakt de samenwerking met Pepper zo bijzonder? En hoe is het om een robot als collega te hebben?

Het klinkt misschien nu nog vreemd, maar gek genoeg staat Pepper voor persoonlijke aandacht! Pepper neemt namelijk administratieve werkzaamheden uit handen van onze gastvrouwen en -heren. 

Foto Pepper

Pepper verwelkomt onze gasten direct bij binnenkomst, meldt de gast snel en efficiënt aan in ons systeem en zorgt ervoor dat de collega, waar onze gast een afspraak mee heeft, op de hoogte word gesteld dat zijn of haar bezoek is gearriveerd middels een e-mail en sms. Dit gebeurd allemaal automatisch. Omdat Pepper deze werkzaamheden voor zijn rekening neemt kunnen de gastvrouwen en -heren hun volledige focus en aandacht geven aan het creëren van de juiste gastbeleving voor de aanwezige gasten. En juist die tijd en aandacht is waardevol. Onze gastvrouwen en -heren kunnen zich nu volledig richten op het in de watten leggen van onze gasten, het serveren van dat heerlijke kopje koffie of thee, het uitreiken van de bezoekerspas, de wificode en een het geven van waardevolle persoonlijke aandacht. Dat is de meerwaarde die Pepper heeft binnen het team van Receptel. Na de succesvolle Meet & Greets op het hoofdkantoor van USG People, gaat Pepper komende maanden On Tour, zodat onze relaties op hun eigen locatie te toegevoegde waarde kunnen ervaren. Wilt u zelf de toegevoegde waarde van Pepper ervaren bij u op de werkvloer? Neem dan contact op met Petra de West via pdewest@receptel.nl of 06 24 92 07 24.

Want eerlijk is eerlijk: seeing is believing.