Projecten & Events

Voor iedere vorm van ontvangst heeft Receptel een dienstverlening op maat. Of het nu gaat om het organiseren en verzorgen van uw ontvangst, tijdelijke en professionele oplossing voor uw hospitality services of trainingen en consultancy. Wij verzorgen graag een oplossing die bij uw vraag past en nemen alles verder uit handen.


Vitaliteitsdag

vitaliteitsdag

In samenwerking met Eneco hebben wij een vitaliteitsdag georganiseerd. Een dag vol bewustwording van gezonde voeding en beweging. Een heerlijke smootiebar en massages. Met als mooie afsluiting een bootcamp met een Personal Trainer op het terras bij Eneco. Kortom, een geslaagde dag!


Een samenwerking om trots op te zijn!

IMG_5024 Porsche

Porsche heeft een imago waar men trots op is en de naam Porsche staat dan ook voor een beleving. De wens was dan ook zowel het imago als de hele beleving in de ontvangst en het telefonisch contact met gasten samen te laten komen. Naar aanleiding van deze wens heeft Receptel een voorstel gedaan voor een maatwerk trainingsmodule “On the Job”. Onze Cliënt manager Gaby Rijnders is gestart met het trainen en begeleiden van de drie teams op het gebied van Situationeel Gastheerschap en geeft op deze manier Hospitality een gezicht binnen de drie vestigingen Leusden, Groningen en Rotterdam van de Pon Porsche Dealergroep.

Wij heten Pon Porsche Dealergroep van harte welkom bij Receptel!