Wij zijn Receptel

Sinds 2007 zijn wij specialist in hospitality en klantontvangst. Van iedere ontvangst maken wij een warm welkom. Wij kennen de markt als geen ander en willen weten wat u belangrijk vindt. Nu en in de toekomst. Receptel bedenkt innovatieve oplossingen. Maatwerk voor een maximale klantbeleving. Voor u en voor uw klanten.


Van ontvangst naar beleving.

Het imago van uw onderneming is ons uitgangspunt. Want een professionele ontvangst bevestigt uw imago. Dat ervaren uw klanten en dat ervaart uw personeel. Receptel is specialist in hospitality services en professionals voor uw ontvangst. Wij zorgen voor een warm welkom. En we trainen en adviseren. 

Wij zien de wereld veranderen.

Veranderingen in de manier waarop werk wordt georganiseerd. En in de wensen van uw gasten, klanten en medewerkers. Veranderingen vragen om een specialistische visie. Een specialistische dienstverlening. Op maat en vanuit interesse. U wilt dat uw gasten zich welkom voelen. En wij zorgen daarvoor.

Een oprecht warm welkom.

Onze grote kracht is ons inlevingsvermogen. Wij willen weten wat de cultuur is binnen uw organisatie. Welke gasten u ontvangt. Welke service u uw medewerkers biedt. Onze medewerkers zijn onze hospitality specialisten. Zij schatten de waarde in van ieder contactmoment. Zorgen voor het beste imago. Een imago dat iedere bezoeker positief bij blijft.

Receptel. Voel je welkom.

 

ontvangst_poortjes_en_322x280

badge_hal_usg_322x280