Hospitality Professional

Jij weet hoe je gasten van een organisatie een warm welkom geeft. Jij weet dat dit al begint vanaf de eerste stap die een gast binnen zet en hoe belangrijk het is dat je net even dat stukje persoonlijke aandacht geeft. Zo spreek je een gast persoonlijk aan en weet je met wie hij/zij een afspraak heeft. Kortom jij tovert een glimlach op het gezicht van iedere gast die je ontvangt en geeft hen een oprecht warm welkom. Omdat jij weet hoe belangrijk en warm welkom is en jij dat als geen ander kan, zijn wij op zoek naar jou!

Functie omschrijving

Hospitality in een zakelijke omgeving

Receptel zorgt dagelijks met haar ontvangstteams voor de juiste gastbeleving van de gasten bij onze opdrachtgevers. Omdat steeds meer organisaties ervaren hoe belangrijk wij zijn voor een optimale gastbeleving voor hun organisatie, groeien wij snel! Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's!

Als hospitality professional ben jij werkzaam namens Receptel bij één van onze relaties. Vanzelfsprekend zorg jij ervoor dat iedere gast die ontvangen wordt zich welkom voelt en de juiste gastbeleving ervaart. Dat kan persoonlijk maar bijvoorbeeld ook via de telefoon of e-mail die je beantwoord. Jouw manier van communiceren is belangrijk omdat jij het visitekaartje bent van de organisatie. De rol van hospitality professional is heel divers. Geen dag is hetzelfde en je hebt veel afwisseling in de werkzaamheden die je uitvoert. Zo ontvang je gasten en beantwoord je hun vragen, plan je reserveringen voor bijvoorbeeld vergaderzalen, ondersteun je bij events, begeleid je gasten naar afspraken, zorg je voor de juiste gastbeleving en dat de ontvangstruimte er altijd verzorgt uit ziet. Je weet dat je welkom voelen in de kleinste momenten zit en daarom ben jij ook helemaal in je rol binnen jouw functie. Jij bent enthousiast, pro actief in het benaderen van gasten en oprecht geïnteresseerd in mensen. Dankzij jou voelt iedere bezoeker zich welkom.

Deze vacature betreft een open sollicitatie. Door te reageren kun je aangeven wat jij, als hospitality professional, kan betekenen voor Receptel.

 

 
 
 

Functie eisen

Welke ervaringen neem je mee?

- Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO niveau 3 / 4 opleiding. Bijvoorbeeld in de richting Hotelschool / Facilitaire Dienstverlening / Secretarieel / Stewardess;
- Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie;
- Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
- Je bent niet verlegen en pro-actief in het benaderen van gasten;
- Je bent oprecht geïnteresseerd in mensen;
- Je denkt graag mee over hoe onze dienstverlening nog beter kan worden;
- Het is jouw doel om een glimlach te toveren op het gezicht van de gasten die je ontvangt en hen zich echt welkom te laten voelen en met een goed gevoel naar huis te laten gaan.
 

Wat bieden wij

Wat bieden wij jou:

Receptel biedt je een uitdagende functie waarin jij het verschil maakt en mensen zich iedere dag welkom laat voelen door jouw hospitality. Een functie waarin je zelfstandig aan de slag gaat en volop uitdagingen vindt. Uiteraard is er altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Onze samenwerking met jou is gericht op een langdurige en plezierige relatie en daarom bieden wij je een (vaste) arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging (eventueel voor onbepaalde tijd). Hierbij hoort uiteraard een marktconform salaris. Tijdens onze samenwerking begeleiden we jou persoonlijk en bieden wij je de mogelijkheid om gecoacht en getraind te worden om zo nog beter in je vak te worden.

 

Receptel is marktleider in Hospitality

Receptel is voor organisaties dé strategische partner op het gebied van receptiedienstverlening; hét strategische visitekaartje van organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in het outsourcen van receptiediensten en nemen de receptiediensten van onze klanten geheel, gedeeltelijk of tijdelijk uit handen. Door de ontvangst en de telefonie te outsourcen verzekeren bedrijven de receptie – “hun visitekaartje” - van een professionele uitstraling.

Receptel maakt deel uit van de beursgenoteerde onderneming USG People en is onderdeel van USG Business Services.

Droombaan gevonden, wat nu?

Reageren op deze open sollicitatie doe je heel eenvoudig. Mail ons jouw cv, motivatie en een recente (pas)foto o.v.v. deze vacature. Mocht je vragen hebben neem dan contact op via 036-5299000 of stuur een mail naar recruitment@receptel.nl. Wij beantwoorden je vragen graag. ​