Fulltime Business Manager bij Receptel

Ben jij op zoek naar een functie waarin je constant schakelt tussen account- en personeelsmanagement? Heb jij een passie voor Hospitality en zakelijke dienstverlening en ben je daarbij commerciëel ingesteld? Dan hebben we jou nodig als Business Manager.

Functie omschrijving

Wat doe je als Business Manager bij Receptel?

Business Managers zijn de pijlers van onze organisatie, zonder hen geen Receptel. Aan de ene kant zorgen zij met hun passie voor hospitality voor een uitbouw van onze accounts en doen zij er alles aan om te zorgen dat onze opdrachtgevers zich net zo welkom voelen bij Receptel als de gasten die in de ontvangsthal ontvangen worden. Aan de andere kant geven zij voorbeeld en leiding aan de gastheren en gastvrouwen die onze dienstverlening uitdragen, iedere dag, door heel Nederland.

Als Business Manager heb je kennis van de missie en visie van Receptel. Deze vertaal jij naadloos door naar onze klanten en medewerkers. Je bent tevens het aanspreekpunt voor klanten van Receptel, stuk voor stuk de grootste spelers in hun sector. Als Business Manager hou jij altijd verschillende belangen in je achterhoofd: het beschikbare budget, de personeelsbezetting, de kwaliteit die wij garanderen. Deze (en meer) balletjes heb jij hoog te houden! Daarbij wil jij, met jou affiniteit voor zakelijke hospitality, maar wat graag het goede voorbeeld op de vloer geven aan onze dames en heren. Deze kennis en passie voor hospitality combineer jij met de wensen van de klant om tot een dienstverlening op het hoogste niveau te komen. Een lange, vruchtzame samenwerking is het doel! Dit alles gebeurt door heel de Randstad en ver daar buiten. Op onze kantoren in Utrecht en Almere ben jij altijd welkom.

Kortom, ben jij op zoek naar een functie waarin je accountmanagement en relatiebeheer kunt combineren met hospitality en mensgericht personeelsmanagement, dan heb je jouw nieuwe uitdaging bij Receptel gevonden!

    

Functie eisen

Wat vragen wij?

- Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van hotelschool, toerisme, commercie;
- Bij voorkeur woonachtig centraal in Nederland, aangezien ons kantoor zich in Utrecht bevind
- Je bent accuraat, professioneel, klantgericht en in staat om op alle niveaus te                     communiceren; 
- Minimaal twee jaar relevante werkervaring

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

- Een inspirerende werkomgeving;
- Veel ruimte voor ondernemerschap en een afwisselende en dynamische functie waarin     geen dag hetzelfde is en jij altijd uitgedaagd wordt;
- Een marktconform salaris: tussen de €2750 en €3200, laptop en smartphone;
- Een uitdagend KPI-bonus systeem
- Een leaseauto
- Een gezellig en ambitieus team;
- De functie biedt de mogelijkheid tot een vast dienstverband;