Ambulant Receptioniste (M/V/O) in Amsterdam

Heb jij het in je? Een ambulant receptionist(e) van Receptel is een echte superheld! Je bent 32 uur per week inzetbaar bij 20 opdrachtgevers in jouw regio. Overal wordt je als reddende engel ontvangen, want je bent keihard nodig. Geef jij je carrière bij Receptel een vliegende start?

Functie omschrijving

Bij Receptel geloven wij in kunde. Vandaar dat wij onze medewerkers Hospitality Professionals noemen, want jij geeft iedereen een warm welkom, je hebt een oprechte interesse in mensen en hun uitdagingen en je bent pas echt tevreden als jouw gasten dat ook zijn!

 

 

Diverse locaties en hoge flexibiliteit

In Amsterdam zoeken wij een Ambulant Receptioniste (M/V/O) voor 32 uur per week. In deze functie ben je tot 70 kilometer vanuit je woonplaats inzetbaar bij 15 à 20 verschillende opdrachtgevers. Je reist naar deze verschillende plaatsen in jouw leaseauto (die je ook privé mag rijden). Het is een dynamische functie waarbij je op verschillende locaties werkt, bij verschillende opdrachtgevers en met verschillende systemen.

Je werkt niet alleen op verschillende locaties, maar ook op verschillende tijden. Zo begin je de ene dag om 6.30 uur en ben je eerder klaar, terwijl je een andere dag later begint en tot 21.00 uur werkzaam bent. Kortom, diverser wordt het niet!

Bij alle opdrachtgevers wordt dezelfde kwaliteit van hospitality uitgedragen, maar zijn er andere dingen vereist. Formeel, informeel, administratie, proactief ontvangst, het is voor jou allemaal een eitje! Geen dag is hetzelfde en dit maakt deze functie ook uitdagend.

 

Functie eisen

 • Je hebt een MBO niveau 3 / 4 diploma, bijvoorbeeld in de richting Leisure & Hospitality / Front Office / Secretarieel / Luchtvaartdienstverlening. Ook de hotelwereld sluit goed aan bij deze vacature!
 • Hospitality is niet nieuw voor jou, je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een hospitality gerelateerde functie.
 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Let op, de Engelse taal wordt getest tijdens de sollicitatieprocedure! 
 • Je woont in de omgeving van Amsterdam.
 • Tijdens de schoolvakanties zijn onze Ambulante Hospitality Professionals extra belangrijk. Hierdoor is het niet mogelijk om gedurende deze periode vakantie aan te vragen, maar in het laagseizoen is alles toch goedkoper / mag je al je dagen opmaken ;-).
 • Bij Receptel sta en loop jij een groot deel van de dag, daarom vragen wij een goede fysieke gesteldheid van jou. Dit is proactieve ontvangst!
 • Wat bieden wij

    

  Wij bieden jou uitstekende primaire  en secundaire arbeidsvoorwaarden. Lees snel verder!

  • Als Ambulante Receptionist(e) ben je in dienst bij Receptel, maar werk je bij onze opdrachtgevers (outsourcing). Via een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Zo heb je de zekerheid van een contract. Een diverse baan, maar een vast aantal uur!
  • Het bruto maandsalaris ligt tussen €1.750,- en €2.050,- op basis van een 40-urige werkweek. Dit komt neer op een startsalaris tussen de €9,24 en €11,83 bruto per uur.
  • Je ontvangt van ons een leaseauto, die je ook privé mag rijden.
  • Je krijgt een telefoon.
  • Bij Receptel vinden wij ontwikkeling belangrijk! Zo krijg je trainingen op het gebied van hospitality en etiquette. En kun je er zelf ook voor kiezen om online diverse trainingen te volgen en/of persoonlijke begeleiding om persoonlijke doelen te bereiken. Wij willen je graag alle mogelijkheden bieden om het optimale uit jezelf te halen!

   

  Receptel is marktleider in hospitality

  Receptel is voor organisaties dé eerste keuze op het gebied van receptiedienstverlening. Wij zijn gespecialiseerd in het outsourcen van receptiediensten en nemen de receptiediensten van onze opdrachtgevers geheel, gedeeltelijk of tijdelijk uit handen.

  Receptel verzorgt als niche kwaliteitsspeler en als betrokken en deskundig werkgever de kwaliteit en continuïteit van het “eerste contact” bij bedrijven. Door maatwerk is Receptel, als strategisch partner en specialist op het gebied van receptiediensten, in staat aan iedere receptie de passende ondersteuning te bieden. Receptel kan op innovatieve wijze mensen, processen, techniek en bedrijven bij elkaar te brengen.

  Receptel maakt deel uit van de beursgenoteerde onderneming USG People.

   

  Droombaan gevonden, wat nu?

  Natuurlijk ben je na het lezen van deze omschrijving ongelofelijk enthousiast. Het kan zijn dat je nog wat vragen hebt, dan kun je mailen met recruitment@receptel.nl. Solliciteren gaat via de knop. Deze afwisselende functie kan binnen een maand van jou zijn.