Jij zorgt voor een warm welkom

Ben jij pas echt tevreden als een ander tevreden is? Werk je graag in een dynamische omgeving? Weet je wat gastvrijheid is? En is het jouw doel om iedere gast of collega een warm welkom en de beste ontvangst te geven? Dan kies je voor een carrière bij Receptel. Als receptionist(e), gastvrouw of gastheer. Als hospitality professional. 

 

Jij weet wat een warm welkom is

Als receptionist(e) en hospitality professional zorg jij ervoor dat iedere gast van de organisatie waar jij werkt zich welkom voelt. Via de telefoon of op de werkplek ben jij het eerste gezicht van het bedrijf waar je werkt. Jouw manier van communiceren is belangrijk omdat jij het visitekaartje bent van een organisatie. Je ontvangt gasten, beantwoordt vragen. Behandelt reserveringen. Jij bent enthousiast en oprecht geïnteresseerd in mensen. En op die manier voelt iedere bezoeker zich welkom.

Wil je weten welke vacatures Receptel heeft? Kijk dan hier.

Receptel is jouw werkgever


Receptel is specialist in hospitality. Wij kennen de waarde van een warm welkom en weten daarom waarom jouw beroep zo van belang is voor het imago van een bedrijf. Onze functies zijn uitdagend en veelzijdig. Wij doen graag een beroep op jouw communicatieve vaardigheden, inzicht in mensen en motivatie om te werken als hospitality professional.

Solliciteer hier!

Dit is ons aanbod


Als receptionist(e) en hospitality professional ben je altijd in dienst bij Receptel. Via een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Zo heb je de zekerheid van een contract. En uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij een, of meerdere opdrachtgevers van Receptel.

Het is ons doel om een goede werkgever te zijn voor jou. Daarom belonen we je graag extra als jij succesvol bent. En we coachen je, trainen en leiden op. Zodat jouw carrière bij Receptel uitdagend is en blijft.

Opleiding en ontwikkeling

koffie-in-hal_630x280