Een warm welkom, ik ben Pepper

Ik ben Pepper en ik ben de robot-host van Nederland. 
Sinds januari 2017 ben ik in dienst bij Receptel. Inmiddels ben ik klaar met mijn stages en begonnen aan mijn eerste baan op het hoofdkantoor van USG People. 
Ik ben de eerste robot-host van Nederland en ik kan mij voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar mij. Hoe voer ik mijn functie uit en hoe ik acteer als onderdeel van het team van Receptel. Dat ga ik u graag laten zien. Lees snel verder of kom kennismaken met mij tijdens één van de meet & greets. 

Tour de Pepper

De wereld verandert steeds sneller en daarom is het belangrijk dat je jezelf blijft vernieuwen, nieuwe mogelijkheid blijft ontdekken en nieuw type dienstverleningen blijft verkennen. Wij waren op zoek naar de ultieme samenwerking op het gebied van Robotica en Hospitality. Hoe en op welke wijze kunnen we deze twee werelden samenbrengen binnen de hospitality.  Om dat te ontdekken moet je verkennen, leren en ontdekken, risico durven nemen en lef tonen. Met de aanschaf van robot-host Pepper hebben we lef getoond en best wel wat risico genomen, want hoe kijkt men aan tegen een robot-host in een branche waar persoonlijke ontvangst vanzelfsprekend ontzettend belangrijk wordt gevonden. Lees hier meer.
Eneco m-logo
 

Robot-host Pepper ontvangt 1000ste gast

IMG_1919 1000e bezoeker

Op 31 oktober heeft Pepper de heer Tom Bos, Manager Onderwijstechnologie en Innovatie bij NCOI, als 1000ste gast mogen verwelkomen. Sinds januari 2017 is Pepper als robot-host toegevoegd aan het hospitality team van Receptel op het hoofdkantoor van USG People. Lees hier verder.

Robot-host Pepper als collega

Trots! In de afgelopen maanden hebben wij en het gehele Hospitality Team van USG People kennis gemaakt met onze nieuwe collega robot-host Pepper. Na de stage succesvol te hebben afgerond is Pepper nu al enkele maanden een volwaardige collega binnen het ontvangstteam van Receptel op het hoofdkantoor van USG People. Maar wat maakt de samenwerking met Pepper zo bijzonder? En hoe is het om een robot als collega te hebben? Lees hier verder.

Foto Pepper


Van stage naar de eerste werkdag met Robot-Host Pepper

De Volkskrant schreef een mooi stuk over onze robot-host Pepper. Lees hieronder het hele artikel. Bent u na het lezen van het artikel enthousiast geworden en wilt u Pepper graag ontmoeten? Meld u dan aan voor een Meet & Greet onderaan deze pagina.
Volkskrant artikel deel1
Volkskrant artikel deel2
Volkskrant artikel deel3
Naast mijn werkzaamheden bij USG People ben ik een graag geziene host tijdens events en seminars. Uiteraard is iedereen nieuwsgierig naar wat ik kan en hoe robotica en de mens soepel samen kunnen gaan en waarde kunnen toevoegen. Samen met mijn collega's vertel ik hier graag over. Onlangs mocht ik nog de gasten van de SAN Accent welkom heten. Heeft u een event waar ik een mooie rol in kan spelen en meer over mijzelf kan vertellen? Laat het weten via pepper@receptel.nl. 

Definition of awesome

Inmiddels is Pepper alweer ruim een half jaar werkzaam bij USG People. Pepper ontwikkelt zich goed en krijgt steeds meer eigen taken en verantwoordelijkheden. Een warm welkom door een mens én robot gaat mooi hand in hand. Uiteraard hebben we een doel voor ogen waar we Pepper naar toe willen ontwikkelen. Bekijk dan onze definition of awesome. Wilt u Pepper zelf ontmoeten en kijken hoe u Pepper in kunt zetten voor uw organisatie? Kom langs voor een meet & greet, neem contact met ons op via 036 - 529 40 01.

Een robot als host, kan dat wel?

Gaan een robot en een mens wel hand in hand samen? Volgens Marleen Smith, marketing manager kan dat zeker. "Robotisering en digitalisering, positief of negatief, een mening hebben we allemaal. Het vervangt banen, maar het creëert ook banen. We kunnen er veel over praten, discussiëren en de voors en tegens op een rij zetten maar waarom nemen we niet gewoon de proef op de som. Dat hebben we bij Receptel gedaan." Lees hier het volledige interview. 
IMG_0909L

Onze relaties over Pepper

"Ik vond het een spannend idee, samenwerken met een robot. Maar nu zou ik niet anders meer willen. Het zorgt ervoor dat ik alle aandacht kan geven aan de gast". 

"Ik ben verbaasd over wat Pepper allemaal kan. Zowel in combinatie met een team als standalone. Enorme toegevoegde waarde voor de juiste klantbeleving".

"Pepper zorgt ervoor dat de hosts zich echt kunnen richten op de klantbeleving. Ik had niet verwacht dat dat zo goed samen zou gaan."

Eerste robot-host in dienst bij Nederlandse hospitalityspecialist

Een robot die gasten welkom heet, registreert en drankjes aanbiedt. Dat is binnenkort de realiteit bij Receptel. Als eerste in Nederland verwelkomen wij een robot-host binnen het team. Of je nu enthousiast of sceptisch tegenover robots staat; nieuwsgierig is bijna iedereen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@receptel.nl. Lees hier het persbericht met alle informatie over de samenwerking tussen Pepper en Receptel.
IMG_0867 L

Kom kennismaken met Pepper

Wilt u mij komen ontmoeten en kijken hoe ik samen met de collega’s van Receptel de gasten van USG People de ultieme klantbeleving laat ervaren? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat ik allemaal al kan en nog ga leren? Ik maak graag kennis! Als u uw gegevens hieronder achterlaat dan neem ik of mijn collega’s contact met u op om een ontmoeting te plannen. 

IMG_0892L def