Parttime Hospitality Professional Receptel in Amsterdam

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar de leukste gastvrouw/heer van de hoofdstad, waar gastvrijheid in het DNA zit! Voel jij je meteen aangesproken? Lees dan verder en reageer op de vacature!

Functie omschrijving

Parttime Hospitality Professional bij Receptel

Ben jij pas echt tevreden als een ander tevreden is? Weet je wat gastvrijheid is? En is het jouw doel om iedere gast of collega een warm welkom en de beste ontvangst te geven? Dan kies je voor een carrière bij Receptel. Als receptionist(e), gastvrouw of gastheer. Als hospitality professional.  

 

Hospitality in een zakelijke omgeving

Als receptioniste / gastvrouw / gastheer en hospitality professional zorg jij ervoor dat iedere gast van de organisatie waar jij werkt zich welkom voelt. Via de telefoon of bij de ontvangst ben jij het eerste gezicht van de organisatie. Jouw manier van communiceren is belangrijk omdat jij het visitekaartje bent van de organisatie. Als gastvrouw/gastheer ontvang jij gasten, beantwoord je de vragen van de gasten en behandel jij de reserveringen van vergaderzalen. Jij zorgt voor de juiste registratie van gasten en geeft bezoekerspassen uit. Jij zorgt ervoor dat de ontvangstruimte er altijd verzorgd uitziet. Jij bent enthousiast, pro actief in het benaderen van gasten en oprecht geïnteresseerd in menen. Daarnaast:

 • Beheer je de agenda
 • Notuleren tijdens meetings
 • Controleer je de meetingrooms
 • Verzorgen van alle voorkomende administratieve taken, kennis van office is een must

Het rooster is als volgt en is onbespreekbaar:  

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 13:00

Functie eisen

MBO 3/MBO 4 en 2 jaar ervaring

 • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 3 / 4 opleiding. Bijvoorbeeld in de richting Hotelschool / Facilitaire Dienstverlening / Secretarieel / Stewardess.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift is een pré
 • Je woont in de omgeving van Amsterdam / Abcoude / Oudekerk a/d Amstel

Hospitality in je DNA?

 • Jij bent representatief, je bent tenslotte het visitekaartje van de organisatie.
 • Jij bent klantgericht, dienstverlenend, pro-actief en jij hebt een professionele en flexibele werkhouding.
 • In de functie van gastvrouw / gastheer / receptioniste sta en loop jij een groot deel van de dag, daarom vragen wij een goede fysieke gesteldheid van jou.

Wat bieden wij

Een goed uurloon en persoonlijke begeleiding

Als gastvrouw/gastheer/receptionist(e) en hospitality professional ben je altijd in dienst bij Receptel. Via een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Zo heb je de zekerheid van een contract. Wij zijn jouw werkgever, maar jij werkt bij een van onze opdrachtgevers van Receptel.

Wij bieden jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto maandsalaris ligt tussen €1600,- en €1950,- op basis van een 40-urige werkweek. Dit komt neer op een bruto uurloon tussen €10,- en €12,18. 

Jij krijgt bij Recepel trainingen op het gebied van hospitality en etiquette, zodat jij echt een hospitality professional wordt. Ook kun je online diverse trainingen volgen en wordt je persoonlijk begeleid  door Receptel om zo je persoonlijke doelen te bereiken.

Receptel is marktleider in Hospitality

Receptel is voor organisaties dé strategische partner op het gebied van receptiedienstverlening; hét strategische visitekaartje van organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in het outsourcen van receptiediensten en nemen de receptiediensten van onze klanten geheel, gedeeltelijk of tijdelijk uit handen. Door de ontvangst en de telefonie te outsourcen verzekeren bedrijven de receptie – “hun visitekaartje” - van een professionele uitstraling.

Receptel maakt deel uit van de beursgenoteerde onderneming USG People.

Wat nu?

Natuurlijk ben je na het lezen van deze omschrijving ongelofelijk enthousiast. Het kan zijn dat je nog wat vragen hebt, dan kun je mailen met recruitment@receptel.nl. Solliciteren gaat via de knop. Deze afwisselende functie kan binnen een maand van jou zijn!