Fulltime Ambulant Hospitality Professional Receptel Amsterdam Zuidoost/Zuidas

4 of 5 dagen per week inzetbaar zijn op 15-20 zakelijke locaties in jouw regio. Overal als reddende engel ontvangen worden en binnen no time alles weten en iedereen kennen? Dat is de ambulante gastvrouw functie van Receptel in een notendop. Let op: deze vacature is alleen voor de aller- allerbeste gastvrouwen/-heren en receptionistes van Nederland!

Functie omschrijving

Fulltime Ambulant Gastvrouw/Gastheer Amsterdam Zuidoost/Zuidas

Ben jij pas echt tevreden als een ander tevreden is? Weet je wat gastvrijheid is? En is het jouw doel om iedere gast of collega een warm welkom en de beste ontvangst te geven? Dan kies je voor een carrière bij Receptel. Als receptioniste, gastvrouw of gastheer. Als hospitality professional.

 

Diverse locaties en hoge flexibiliteit

Jij gaat werken bij 15 à 20 verschillende organisaties aan de Zuidas en in Amsterdam Zuidoost. Jij kan worden ingezet bij onze opdrachtgevers in een straal van 70 km vanaf je woonplaats. Bij de ene opdrachtgever werk jij in een groot team en bij de andere opdrachtgever werk jij zelfstandig, hierdoor is je werkweek nooit hetzelfde. 

Jij bent flexibel, jij bent 4 of 5 werkdagen per week tussen 7.00 uur en 22.00 uur beschikbaar. Dit is in overleg met jou. Van Receptel ontvang jij een lease auto die ook privé te gebruiken is en een zakelijke telefoon , zodat je goed bereikbaar bent. Je werkt 32, 36 of 40 uur per week. Aan het eind van een drukke werkdag, plof jij heerlijk op de bank!

Als gastvrouw / gastheer / receptionist(e) en hospitality professional zorg jij ervoor dat iedere gast van de organisatie waar jij werkt zich welkom voelt. Via de telefoon of bij de ontvangst ben jij het eerste gezicht van de organisatie.

Jouw manier van communiceren is belangrijk omdat jij het visitekaartje bent van de organisatie. Als gastvrouw/gastheer ontvang jij gasten, beantwoord je de vragen van de gasten en behandel jij de reserveringen van vergaderzalen. Jij zorgt voor de juiste registratie van gasten en geeft bezoekerspassen uit. Jij zorgt ervoor dat de ontvangstruimte er altijd verzorgd uitziet. Jij bent enthousiast, pro actief in het benaderen van gasten en oprecht geïnteresseerd in mensen. Dankzij jou voelt iedere bezoeker zich welkom.

 

Functie eisen

 

MBO 3/MBO 4 en 2 jaar ervaring

  • Jij hebt een afgeronde MBO niveau 3 of niveau 4 opleiding, in de richting van: luchtvaartdienstverlening, toerisme, hotelmanagement, gastvrouw, receptioniste of een vergelijkbare opleiding.
  • Jij hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan in de functie van receptioniste, stewardess / steward, gastvrouw / gastheer (in het bedrijfsleven, niet in de zorg), hostess, front office medewerker / front office manager.
  • Jij bent woonachtig in de buurt van Amsterdam Zuidoost
  • Jij beschikt over een rijbewijs B.
  • Je bent een ochtendmens

Hospitality in je DNA?

  • Jij bent representatief, je bent tenslotte het visitekaartje van de organisatie.
  • Jij bent klantgericht, dienstverlenend, pro-actief en jij hebt een professionele en flexibele werkhouding.
  • Jij beheerst de Nederlandse taal vloeiend. 
  • Bij onze opdrachtgevers komen regelmatig buitenlandse gasten langs, daarom vragen wij van jou een goede beheersing van de Engelse taal.
  • In de functie van ambulante gastvrouw / gastheer / receptioniste sta en loop jij de hele dag, daarom vragen wij een goede fysieke gesteldheid van jou.

Wat bieden wij

 

Goed salaris en een lease auto

Als gastvrouw/gastheer/receptionist(e) en hospitality professional ben je altijd in dienst bij Receptel. Via een contract voor bepaalde tijd. Zo heb je de zekerheid van een contract. Wij zijn jouw werkgever, maar jij werkt bij een van onze opdrachtgevers van Receptel.

Wij bieden jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto maandsalaris ligt tussen €1750 - €2050 op basis van een 40-urige werkweek. Dit komt neer op een bruto uurloon tussen €10,10 en €11,80.

 In deze functie ontvang jij een zakelijke telefoon en een leaseauto die je ook privé mag gebruiken.

Jij krijgt bij Receptel trainingen op het gebied van hospitality en etiquette, zodat jij echt een hospitality professional wordt. Ook kun je online diverse trainingen volgen en word je persoonlijk begeleid  door Receptel om zo je persoonlijke doelen te bereiken.

Receptel is marktleider in hospitality

Receptel is voor organisaties dé strategische partner op het gebied van receptiedienstverlening. Wij zijn gespecialiseerd in het outsourcen van receptiediensten en nemen de receptiediensten van onze klanten geheel, gedeeltelijk of tijdelijk uit handen.

Receptel borgt als niche kwaliteitsspeler en als betrokken en deskundig werkgever de kwaliteit en continuïteit van het “eerste contact” bij bedrijven. Door maatwerk is Receptel, als strategisch partner en specialist op het gebied van receptiediensten, in staat aan iedere receptie de passende ondersteuning te bieden. Receptel is onderscheidend in haar kracht op innovatieve wijze mensen, processen, techniek en bedrijven bij elkaar te brengen.

Receptel maakt deel uit van de beursgenoteerde onderneming USG People.

 

Droombaan gevonden, wat nu?

Natuurlijk ben je na het lezen van deze omschrijving ongelofelijk enthousiast. Het kan zijn dat je nog wat vragen hebt, dan kun je mailen met recruitment@receptel.nl. Solliciteren gaat via de knop. Deze afwisselende functie kan binnen een maand van jou zijn.